SUPRA CAT ADULT MACSKATÁP

2 120 Ft12 353 Ft ÁFÁ-val

Teljes értékű takarmány felnőtt macskák számára
31/18   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Ezt a teljes értékű száraz macskatápunkat válogatott alapanyagokból állítottuk össze. A táp minősége mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra is, hogy tápanyagai könnyen emészthetőek legyenek, minél nagyobb mértékben hasznosuljanak. Tápunk összetevői: baromfihús; minőségi halhús, valamint kukorica és rizs, melyek biztosítják macskánk szervezete számára a szükséges rostanyagokat is. Kiegészítésként megfelelő arányban minőségi olajokat és állati zsírokat (baromfimájat és egyéb állati eredetű alapanyagokat) is tartalmaz, mely macskánk számára egyszerre jelent ínyenc falatokat és plusz energiaforrást.

Kategória: Címke:
Törlés
Összehasonlítás

Leírás

Teljes értékű táp felnőtt macskák számára

31/18   Választható kiszerelések: 1,5 kg, 10 kg

Ezt a teljes értékű száraz macskatápunkat válogatott alapanyagokból állítottuk össze. A táp minősége mellett kiemelt figyelmet fordítottunk arra is, hogy tápanyagai könnyen emészthetőek legyenek, minél nagyobb mértékben hasznosuljanak. Tápunk összetevői: baromfihús; minőségi halhús, valamint kukorica és rizs, melyek biztosítják macskánk szervezete számára a szükséges rostanyagokat is. Kiegészítésként megfelelő arányban minőségi olajokat és állati zsírokat (baromfimájat és egyéb állati eredetű alapanyagokat) is tartalmaz, mely macskánk számára egyszerre jelent ínyenc falatokat és plusz energiaforrást.

Összetétel:
Hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, halhús, baromfimáj), gabonafélék és növényi eredetű melléktermékek (rizs, kukorica, kukoricaglutén), zsírok és olajak (baromfizsír, lazacolaj), porcvédő összetevők, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Tartalmaz továbbá antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Adagolás:
A takarmányt adagolhatjuk szárazon és nedves állapotban is. Javasoljuk, hogy ossza két részre macskája napi adagját (reggeli, esti). A táp mellett biztosítson kedvencének elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
A tápot száraz, hideg (maximum 18°C fokos), megfelelően szellőző helyen tárolja!

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Protein 29 % Vitamin A (EU 672) 22,000 m.j./kg
Zsír 18 % Vitamin D3 (EU 671) 2,000 m.j./kg
Hamu 4,1 % Vitamin E (alfatokoferol) 165 mg/kg
Rostanyag 2,1 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 188 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,9 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,8 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 21,2 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 56,6 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 152,3 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,23 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUPRA CAT ADULT MACSKATÁP” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart