CD NORMAL száraz kutyaeledel

Ízletes, jól hasznosuló eledel alacsony áron. A szabadban tartott kutyák esetén a hidegebb téli hónapokban töpörtyű, illetve egyéb zsíros hús hozzáetetésére lehet szükség.

3 115 Ft10 510 Ft ÁFÁ-val

23/10    Méret:  15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYAELEDEL KIS AKTIVITÁSÚ KUTYÁK SZÁMÁRA

A kutyatáp összetételének alapját a  baromfi- és sertéshús, valamint a rizs képezik. Nem tartalmaz szóját és búzát. A rendkívül jó emészthetőség és a magas beltartalom nagyon kedvező árral párosul. A fehérje- és zsírarány (23/10) igazodik a kis aktivitású (“otthonülő”) kutyák igényeihez. A tápot ízvilága miatt a legtöbb kutya szívesen fogyasztja, ehhez hozzájárul a szemek nagysága és formája is. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A táp makro- és mikroelemtartalma teljes mértékben lefedi egy átlagos kutya igényeit. A táp alakja és mérete megfelel a kutyák táplálkozási igényeinek.

Törlés
Összehasonlítás

Leírás

23/10    Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYAELEDEL KIS AKTIVITÁSÚ KUTYÁK SZÁMÁRA

A száraz kutyaeledel összetételének alapját a  baromfi- és sertéshús, valamint a rizs képezik. Nem tartalmaz szóját és búzát. A rendkívül jó emészthetőség és a magas beltartalom nagyon kedvező árral párosul. A fehérje- és zsírarány (23/10) igazodik a kis aktivitású (“otthonülő”) kutyák igényeihez. A tápot ízvilága miatt a legtöbb kutya szívesen fogyasztja, ehhez hozzájárul a szemek nagysága és formája is. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A táp makro- és mikroelemtartalma teljes mértékben lefedi egy átlagos kutya igényeit. A táp alakja és mérete megfelel a kutyák táplálkozási igényeinek.

A magas C-vitamin tartalom rendkívül jól támogatja a kollagénszintézist, ezzel biztosítja a csontok és porcok regenerációját, így megelőzhető az idősebb kutyáknál gyakori foghullás, valamint nő a fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség. A probiotikumok kellőképpen támogatják az immunrendszert és segítenek a bélrendszer mikroflórájának szabályozásában, ezzel hozzájárulva a jó emésztéshez és tápanyag felvételhez, ellenállóvá teszi a kutyákat a stresszel szemben.

Összetétel:
Rizs, kukorica, hús (szárított baromfihús), növényi eredetű kiegészítők (kukoricaglutén, répa), zsírok és olajok (baromfizsír), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Tartalmaz továbbá antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot. Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
A kutyatáp tárolása száraz, hideg  (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Fehérje 23 % E-vitamin (alfatokoferol) 80 mg/kg
Zsír 10 % A-vitamin (EU 672) 9000 m.j./kg
Hamu 7,5 % D3-vitamin (EU 671) 850 m.j./kg
Rostanyag között 3,1 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 157 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,78 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,4 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 16 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 58 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 110 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,85 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD NORMAL száraz kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart