SUPRA CAT CASTRATE MACSKATÁP

2 850 Ft15 980 Ft ÁFÁ-val

Teljes értékű takarmány ivartalanított macskák számára

30/10   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Ez egy teljes értékű macskatáp, melynek gyártásánál figyelembe vették az ivartalanított macskák táplálék szükségletét. A macskatáp gyártásánál a fő hangsúly a minőségen az emészthetőségen és megfelelő tápanyagoknak az arányán van. Fő összetevői a baromfi hús és minőségi halhús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal.

Kategória: Címke:
Törlés
Összehasonlítás

Leírás

Teljes értékű takarmány ivartalanított macskák számára

30/10   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Ez egy teljes értékű macskatáp, melynek gyártásánál figyelembe vették az ivartalanított macskák táplálék szükségletét. A macskatáp gyártásánál a fő hangsúly a minőségen az emészthetőségen és megfelelő tápanyagoknak az arányán van. Fő összetevői a baromfi hús és minőségi halhús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal. Mint kiegészítő finomságnak és energiaforrásnak vannak megfelelő arányban a minőségi olajak és az állati zsírok, baromfi máj és többi alapanyag állati eredettel. A pótlékok a mozgás fejlődésére vannak jó hatással, az anyagok támogatják a macskák látásának megfelelő fejlődését, az emésztő és ürítő rendszer jó működése természetes ebben a takarmányban.

Összetétel:
Hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfi hús, hal hús, lazac kivonat, baromfi máj), gabonafélék és melléktermékek növényi eredettel (rizs, kukorica, kukorica glutén), zsírok és olajak (baromfi zsír, lazac olaj), chondroprotektivek, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A macskatápot adagoljuk száraz vagy nedves állapotban. Napi adagot ajánljuk két részre osztani (reggel, este). Az állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.
Tárolás:Takarmányt tárolja száraz, hideg (18°C-ig) és szellőző helyen.

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUPRA CAT CASTRATE MACSKATÁP” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart