MAXIMO MAINTENANCE kutyaeledel

12 585 Ft ÁFÁ-val

TELJES ÉRTÉKŰ SZÁRAZTÁP CSÖKKENT TÁPLÁLÉK IGÉNYŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

(idős, illetve életmódjuknál fogva csökkent táplálék igényű kutyák)

22/10 Méret: 20kg

Ez egy prémium minőségű teljes értékű táp, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minden fontos tápanyagot, nyomelemet és vitamint biztosítson azoknak a kutyáknak akiknek valamilyen okból csökkent táplálékigényük van. A kiváló minőségű nyersanyagok biztosítják a jó emészthetőséget, segítik a megfelelő vitalitást. A szárított hús (baromfi – 30%) jól emészthető fehérjeforrásokat biztosít. A kukorica és a rizs szénhidrátot kínál. A táp nem tartalmaz búzát és szóját.

Összehasonlítás

Leírás

TELJES ÉRTÉKŰ SZÁRAZTÁP CSÖKKENT TÁPLÁLÉK IGÉNYŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

(idős, illetve életmódjuknál fogva csökkent táplálék igényű kutyák)

22/10 Méret: 20 kg

Ez egy prémium minőségű teljes értékű kutyaeledel, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minden fontos tápanyagot, nyomelemet és vitamint biztosítson azoknak a kutyáknak akiknek valamilyen okból csökkent táplálékigényük van. A kiváló minőségű nyersanyagok biztosítják a jó emészthetőséget, segítik a megfelelő vitalitást. A szárított hús (baromfi – 30%) jól emészthető fehérjeforrásokat biztosít. A kukorica és a rizs biztosítja a szükséges szénhidrátot. A táp nem tartalmaz búzát és szóját.

 Az ideális zsírsav arányos beviteléről a baromfizsír és lazacolaj gondoskodik. A táp biztosítja továbbá a kiegyensúlyozott telítetlen Omega 3 és Omega 6 zsírsavak bevitelét is. A zöldségek (borsó, sárgarépa) természetes formában biztosítják a vitaminokat.

Összetevők:
Hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, baromfi máj), rizs, kukorica, kukoricaglutén, lenmag, olajok és zsírok (baromfizsír, olaj, lenmagolaj), zöldségfélék (borsó , sárgarépa), porcvédő adalékanyagok, yucca, probiotikumok, vitaminok és ásványi anyagok.

A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
A takarmányt száraz, hűvös és jó szellőző helyen tárolja.

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAXIMO MAINTENANCE kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart