SUPRA CAT KITTEN MACSKATÁP

2 275 Ft12 661 Ft ÁFÁ-val

35/24   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Teljes értékű macskatáp kölyök macskák számára

Ez a teljes értékű macskatáp 1. hónapos kortól ajánlott, mely válogatott nyersanyagokból van összeállítva. Közös jelek a macskatáp előállításánál a minőség és az emészthetőség. Fő összetevői a baromfi hús és minőségi halhús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal.

Kategória: Címke:
Törlés
Összehasonlítás

Leírás

35/24   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Teljes értékű macskatáp kölyök macskák számára

Ez a teljes értékű macskatáp 1. hónapos kortól ajánlott, mely válogatott nyersanyagokból van összeállítva. Közös jelek a macskatáp előállításánál a minőség és az emészthetőség. Fő összetevői a baromfi hús és minőségi halhús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal. Mint kiegészítő finomságnak és energiaforrásnak vannak megfelelő arányban a minőségi olajak és az állati zsírok, baromfi máj és többi alapanyag állati eredettel. Az ásványi anyagok, vitaminok, ízületi táplálékok hozzájárulnak az egészséges fejlődésre és mozgásnak a macskák számára. Az anyagok támogatják a megfelelő fejlődést a látásnak, melyek a takarmánynál természetesek.

Összetétel:
Hús és az állati eredetű termékek (szárított baromfi hús, szárított hal hús, baromfi máj), gabonafélék és melléktermékek növényi eredettel (rizs, kukorica, kukorica glutén), zsírok és olajak (baromfi zsír, lazac olaj), chondroprotektivek, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és szinezékeket.

Etetés:
A takarmányt adagoljuk száraz vagy nedves állapotban. Napi adagot ajánljuk két részre osztani (reggel, este). Az állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.
Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Protein 35 % Vitamin A (EU 672) 28,000 m.j./kg
Zsír 24 % Vitamin D3 (EU 671) 2,200 m.j./kg
Hamu 5,4 % Vitamin E (alfatokoferol) 200 mg/kg
Rostanyag 1,99 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 205 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 1,0 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,9 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 24,1 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 66 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 180 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,24 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUPRA CAT KITTEN MACSKATÁP” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart