SUPRA CAT TUNA MACSKATÁP

2 275 Ft12 815 Ft ÁFÁ-val

29/18   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Teljes értékű macskatáp tonhallal macskák számára

Ez a teljes értékű macskatáp 1. hónapos kortól ajánlott, mely válogatott nyersanyagokból van összeállítva. Közös szempont a macskatáp előállításánál a minőség és az emészthetőség. Fő összetevői a minőségi halhús és a baromfi hús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal. Mint kiegészítő finomságnak és energiaforrásnak vannak megfelelő arányban a minőségi olajak és az állati zsírok, baromfi máj és többi alapanyag állati eredettel.

Kategória: Címke:
Törlés
Összehasonlítás

Leírás

29/18   Méret: 1,5 kg, 10 kg

Teljes értékű macskatáp tonhallal macskák számára

Ez a teljes értékű macskatáp 1. hónapos kortól ajánlott, mely válogatott nyersanyagokból van összeállítva. Közös szempont a macskatáp előállításánál a minőség és az emészthetőség. Fő összetevői a minőségi halhús és a baromfi hús, egyben a kukoricával és rizzsel, ellátják a szervezetet a szükséges rostanyagokkal. Mint kiegészítő finomságnak és energiaforrásnak vannak megfelelő arányban a minőségi olajak és az állati zsírok, baromfi máj és többi alapanyag állati eredettel. A pótlékok a mozgás fejlődésére vannak jó hatással, az anyagok támogatják a látás megfelelő fejlődését, az emésztő és ürítő rendszer jó működése természetes ebben a takarmányban.

Összetétel:
Hús és az állati eredetű termékek (szárított hal hús , baromfi hús, baromfi máj), gabonafélék (rizs, kukorica), melléktermékek növényi eredettel (kukorica glutén), zsírok és olajak (baromfi zsír, lazac olaj), chondroprotektivek, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A takarmányt adagoljuk száraz vagy nedves állapotban. Napi adagot ajánljuk két részre osztani (reggel, este). Az állatnak szükséges biztosítani elegendő ivó vizet is.

Tárolás:
Takarmányt tárolja száraz, hideg (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Protein 29 % Vitamin A (EU 672) 22.000 m.j./kg
Zsír 18 % Vitamin D3 (EU 671) 2.000 m.j./kg
Hamu 4,0 % Vitamin E (alfatokoferol) 160 mg/kg
Rostanyag 2,1 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 190 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,88 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,73 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 23,5 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 58 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 154 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,33 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SUPRA CAT TUNA MACSKATÁP” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart