MAXIMO PUPPY száraz kutyaeledel

Saját almunkban öt hónapos kortól alkalmazott száraz kutyatáp.

14 850 Ft ÁFÁ-val

Méret: 20 kg

32/18

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP MINDEN KÖLYÖKKUTYA SZÁMÁRA

Minőségi összetevőkből készült prémium száraztáp. Vegyes szárított hús (baromfi, hal – 41%) biztosítja a jól emészthető fehérje forrást. A megfelelő szénhidrát bevitelről a hozzáadott kukorica és rizs gondoskodik. A baromfizsír és lazacolaj biztosítja az Omega 3 és Omega 6 telítetlen zsírsavakat és a minőségi energiaforrást. Hozzáadott ízületvédők (Chondroprotektivek) támogatják, az ízületek egészségét. A zöldségek (borsó, sárgarépa) természetes formában biztosítják a szervezetnek fontos vitaminokat és rostanyagokat, valamint elősegítik az emészthetőségét és az optimális felszívódást.
A termék nem tartalmaz búzát, szóját.

Összehasonlítás

Leírás

Méret: 20 kg

32/18

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP MINDEN KÖLYÖKKUTYA SZÁMÁRA

Minőségi összetevőkből készült prémium száraz kutyaeledel. Vegyes szárított hús (baromfi, hal – 41%) biztosítja a jól emészthető fehérje forrást. A megfelelő szénhidrát bevitelről a hozzáadott kukorica és rizs gondoskodik. A baromfizsír és lazacolaj biztosítja az Omega 3 és Omega 6 telítetlen zsírsavakat és a minőségi energiaforrást. Hozzáadott ízületvédők (Chondroprotektivek) támogatják, az ízületek egészségét. A zöldségek (borsó, sárgarépa) természetes formában biztosítják a szervezetnek fontos vitaminokat és rostanyagokat, valamint elősegítik az emészthetőségét és az optimális felszívódást.
A termék nem tartalmaz búzát, szóját.

Összetétel:
Állati eredetű fehérje (szárított baromfihús, halhús, baromfimáj), rizs, kukorica, kukoricaglutén, len mag, zsírok és olajok (baromfizsír, lazacolaj, lenmagolaj), adalékok, chondroprotektivek, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
Takarmányt tárolja száraz, hideg (18°C-ig) és jól szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Protein 32 % Vitamin A (EU 672) 22,600 m.j./kg
Zsír 18 % Vitamin D3 (EU 671) 2,000 m.j./kg
Hamu 4,8 % Vitamin E (alfatokoferol) 140 mg/kg
Rostanyag 2,1 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 188 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 1,2 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,8 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 21 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 58,5 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 210,5 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,2 mg/kg

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAXIMO PUPPY száraz kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart