CD PUPPY MAXI száraz kutyaeledel

Tenyésztési munkánk során kiváló eredménnyel hét éve alkalmazott táp. Tapasztalatainkra támaszkodva minőségi garanciát vállalunk a termékre.

3 960 Ft12 990 Ft ÁFÁ-val

  33/19   Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP A KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi értékű tápanyagok teljes mértékben kielégítik a nagytestű kölyökkutyák szükségleteit.A kutyatáp fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez.

Törlés
Összehasonlítás

Leírás

33/19   Méret: 3 kg, 15 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP A KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi értékű száraz kutyaeledel tápanyagai teljes mértékben kielégítik a nagytestű kölyökkutyák szükségleteit. A száraz kutyaeledel fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez. Segítenek továbbá az összes tápanyag és vitamin felhasználásának optimalizálásában.  A táp védik a növekedő kölyökkutyákat a vírusos betegségek ellen (parvovirus, rota és corona vírus) és a többi potenciális veszélyes baktérium ellen.

Összetétel:
Hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, szárított halhús, lazackivonat, baromfimáj), rizs, kukorica, melléktermékek növényi  (kukoricaglutén, répa), zsírok és olajok (baromfizsír, napraforgó olaj, lazacolaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Protein 33 % Vitamin E (alfatokoferol) 140 mg/kg
Zsír 19% Vitamin A (EU 672) 19,000 m.j./kg
Hamu 5,5 % Vitamin D3 (EU 671) 1,900 m.j./kg
Rostanyag 2,8 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 180 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,75 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,6 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 24 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 50 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 120 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,23 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD PUPPY MAXI száraz kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart

Ehhez a termékünkhöz ajándék törölköző jár!