MAXIMO ADULT kutyaeledel

13 685 Ft ÁFÁ-val

26/14   Méret: 20 kg

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK

Ez egy prémium minőségű teljes értékű táp, amely a felhasznált nyersanyagok magas színvonalára helyezi a hangsúlyt. A minőségi szárított hús (baromfi – 35%) neves gyártókból származik, és jól emészthető fehérjeforrásokat biztosít. A kukorica és a rizs együtt biztosítják a szénhidrátok és rostok bevitelét. A táp nem tartalmaz búzát és szóját! Az ideális zsírsav arányos beviteléről a baromfizsír és lazacolaj gondoskodik. A táp biztosítja továbbá a kiegyensúlyozott telítetlen Omega 3 és Omega 6 zsírsavak bevitelét is.

Összehasonlítás

Leírás

26/14   Méret: 20 kg

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KUTYÁKNAK

Ez egy prémium minőségű teljes értékű kutyaeledel, amely a felhasznált nyersanyagok magas színvonalára helyezi a hangsúlyt. A minőségi szárított hús (baromfi – 35%) neves gyártókból származik, és jól emészthető fehérjeforrásokat biztosít. A kukorica és a rizs együtt biztosítják a szénhidrátok és rostok bevitelét. A táp nem tartalmaz búzát és szóját! Az ideális zsírsav arányos beviteléről a baromfizsír és lazacolaj gondoskodik. A táp biztosítja továbbá a kiegyensúlyozott telítetlen Omega 3 és Omega 6 zsírsavak bevitelét is. Porc- és ízületvédő adalékok jelenléte segít kiküszöbölni a  mozgásszervi problémákat. A táphoz adagolt zöldségekkel (borsó, sárgarépa) nem csak a vitaminok természetes formában történő bejuttatását segítjük elő, de az emésztőszervek optimális működését is támogatjuk. A még jobb emészthetőségről a hozzáadott probiotikumok gondoskodnak.

Összetevők:
Hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, baromfi máj), rizs, kukorica, kukoricaglutén, lenmag, olajok és zsírok (baromfizsír, olaj, lenmag olaj), zöldségfélék (borsó, sárgarépa ), chondroprotectívek, yucca, probiotikumok, vitaminok és az ásványi anyagok. Antioxidánsokat, tartósítószereket, színezőanyagokat és aromákat is tartalmaz.

A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
A takarmányt száraz, hűvös és jól szellőző helyen tárolja.

További információk

Tömeg 20 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MAXIMO ADULT kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart