CD PUPPY MINI száraz kutyaeledel

Rendkívül népszerű termék a környezetünkben működő kistestű kutyatenyésztők körében. Pozitív tapasztalatokra támaszkodva a kutyatápra minőségi garanciát vállalunk.

3 960 Ft12 990 Ft ÁFÁ-val

32/19   Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ TÁP KISTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi értékű tápanyagok teljes mértékben kielégítik a kistestű kölyökkutyák szükségleteit. A szemcsék formája és mérete megfelelő a kistestű kölyökkutyák igényeinek. A kutyatáp fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez.

Törlés
Összehasonlítás

Leírás

32/19   Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ SZÁRAZ KUTYAELEDEL A KISTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi tápanyag értékű száraz kutyaeledel teljes mértékben kielégítik a kistestű kölyökkutyák szükségleteit. A szemcsék formája és mérete megfelelő a kistestű kölyökkutyák igényeinek. A kutyatáp fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez.

Összetétel:
hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, szárított halhús, lazac kivonat, baromfimáj), rizs, kukorica,növényi eredettel (kukorica glutén, répa), zsírok és olajak (baromfizsír, napraforgó olaj, lazacolaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Vastag protein 32 % Vitamin E (alfatokoferol) 140 mg/kg
Vastag zsír 19 % Vitamin A (EU 672) 19,000 m.j./kg
Vastag hamu 5,5 % Vitamin D3 (EU 671) 1,900 m.j./kg
Vastag rostanyag 2,8 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 180 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,75 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,6 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 24 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 50 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 120 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,23 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD PUPPY MINI száraz kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart

Ehhez a termékünkhöz ajándék törölköző jár!