CD SALMON AND POTATO száraz kutyaeledel

Bevált, gyakran alkalmazott kutyatáp melyre minőségi garanciát vállalunk.

3 960 Ft13 170 Ft ÁFÁ-val

24/11   Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP LAZACCAL ÉS BURGONYÁVAL

A felhasznált összetevők olyan takarmányt alkotnak, amelyek a legszigorúbb követelményeket elégítik ki táplálkozási és dietetikus teljes érték szempontjából, nagymértékű emésztési és kismértékű allergia kockázat mellett. A takarmány megfelel az összes felnőtt kutya fajtának beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is, melyek allergiásak másfajta takarmányra. Alkalmas a túlsúlyos vagy lábadozó kutyák számára.

Törlés
Összehasonlítás

Leírás

24/11   Méret: 15 kg, 3 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP LAZACCAL ÉS BURGONYÁVAL

Ebben a száraz kutyaeledelben a felhasznált összetevők olyan takarmányt alkotnak, amelyek a legszigorúbb követelményeket elégítik ki táplálkozási és dietetikus teljes érték szempontjából, nagymértékű emésztési és kismértékű allergia kockázat mellett. A takarmány megfelel az összes felnőtt kutya fajtának beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is, melyek allergiásak másfajta takarmányra. Alkalmas a túlsúlyos vagy lábadozó kutyák számára. A protein összetevők lazac  halból a glicid összetevők pedig a burgonya keményítővel vannak biztosítva. A telítetlen zsírsavak (Omega 3 és Omega 6) vannak kiegyensúlyozott arányba. A makro és mikroelemek teljesen fedik a felnőtt kutyáknak a szükségleteit. A Vitamin aránya teljesen megfelelő mennyiséget biztosít. A magas C-vitamin tartalom segíti a kollagén bioszintézist, ezzel biztosítja a jobb regenerációt a csont- és porcszöveteknek illetve a sebek gyógyulását.  A C-vitaminnal közösen  hozzájárul az ellenálló képesség növeléséhez, arányban sz immunrendszerben tartalmazott probiotikumokkal, melyek pozitívan alakítják a bél mikroflórát. Az immunerősítő tartalom blokkolja a nem kívánatos vírusok (parvovirus, rota és coronavírus) szaporodását.

Összetétel:
Hús és állati eredetű termékek 31% (szárított baromfihús, szárított halhús, lazackivonat), rizs, kukorica, növényi eredetű melléktermékek (kukoricaglutén, répa, szárított burgonya), zsírok és olajok (baromfizsír, napraforgó olaj, lazacolaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:
A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot.
Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás:
Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18°C-ig) és szellőző helyen.

Analitikus összetevői: Hozzáadott adalékanyagok:
Fehérje 24 % E-vitamin (alfatokoferol) 124 mg/kg
Zsír 11 % A-vitamin (EU 672) 14 200 m.j./kg
Hamu 4,6 % D3-vitamin (EU 671) 1400 m.j./kg
Rostanyag között 2,9 % Fe (vas-szulfát monohidrát E1) 150 mg/kg
I (kálium-jodid E2) 0,7 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3) 0,5 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4) 13 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5) 65 mg/kg
Zn (cink-oxid E6) 125 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8) 0,35 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD SALMON AND POTATO száraz kutyaeledel” értékelése elsőként
Gyors navigáció
×
×

Cart